Livrare

Produsele se livrează de către vânzător, direct la domiciliul cumpărătorului / adresa specificată de acesta.

Transportul se asigură prin firma de curierat FAN COURIER.

Taxa de transport este de 15 lei per colet, pentru fiecare kg suplimentar se adauga 1,35 lei pana la limita de 30 kg per colet. Pentru coletele peste 30 kg costul suplimentar este de 2 lei / kg. Pentru plata ramburs se adauga taxa cont colector in valoare de 5,5 lei. Tarifele de mai sus sunt valabile pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori care se adauga costului de livrare. Tarifele nu contin TVA. Puteți vedea costurile finale de livrare în previzualizarea comenzii odată ce v-ați logat sau ați introdus adresa de livrare.

Comenzile peste 1000 lei beneficiaza de transport gratuit.

Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 24/48 ore de la confirmarea comenzii, prin email. Comanda ar trebui să ajungă la dumneavoastră în termen de maxim 7 zile lucratoare de la data confirmării comenzii. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 15 zile lucratoare, calculat de la data preluării comenzii dumneavoastră.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.